Cicle de concerts 'La Pedrera Jazz'

Enrere

La Pedrera Jazz es presenta un any més com el cicle essencial a l’estiu a Barcelona. L’edició 2021 proposa 9 projectes amb el talent jove més rellevant del jazz fet a Barcelona. El cartell és una combinació de les figures més representatives del panorama jazzístic actual per tal d’aconseguir una banda sonora en viu immillorable. El terrat de La Pedrera es converteix en l’escenari més excepcional de l’estiu on gaudir de la nit, les vistes a la ciutat i de la millor música en directe.

El millor jazz fet a casa nostra Enguany la Fundació Catalunya La Pedrera presenta un cartell amb el talent jove més destacat del panorama jazzístic amb 9 sessions i 13 grups musicals. Les bandes i artistes són The Bop Collective, Félix Rossy i Toni Saigi, Milena Casado Quartet, Lucia Fumero en format trio i Eva Fernánez, Enma Fernández, KALEIDOSCOPE, Ana Carla Maza o Martí Serra Quartet amb Rita Payés i el seu homenatge a Nina Simone que donaran la benvinguda a l’estiu, transformant el terrat de La Pedrera en un escenari emblemàtic i suggerent.

En un entorn únic: La Pedrera - Casa MilàLa Pedrera Jazz comença amb una visita lliure a l’àtic de la balena, a les golfes de la Casa Milà, seguida del terrat, un indret emblemàtic i suggestiu que convida a viure l’arquitectura, la nit, la ciutat i la música jazz. El terrat, un dels més singulars de la història de l’arquitectura amb les seves formes oníriques, farà de La Pedrera Jazz una experiència encara més inoblidable.

Programació:

4 de juny: Martí Serra Quartet + Rita Payés

11 de juny : The Bop Collective

18 de juny: Lucas Delgado Trio ft Rita Payés & Juan Pastor

25 de juny: Fèlix Rossy & Toni Saigi

2 de juliol: Milena Casado Quartet

9 de juliol: Lucia Fumero Trio & Eva Fernandez

16 de juliol: KALEIDOSCOPE

23 de juliol: Enma Fernández

30 de juliol: Ana Carla Maza

Horaris

Altres

Se celebra a:
Espai Gaudí: Pis, Golfes i Terrat.
Es venen les entrades a:
Fundació Catalunya La Pedrera.
Adreça:
Provença, 261
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
Quan
Des de 04/06/2021 al 30/07/2021

You may also be interested in...