Cicle 'Els millors films de l'any 2023'

Enrere

Com cada any -i ja en portem vint!-, agrupem en un cicle les pel·lícules del darrer any més ben valorades pel nostre cercle de crítics i programadors de cinema. La tria la componen un conjunt de títols que, com en les darreres edicions, hem dividit en dues seccions: els que s’han estrenat a les nostres pantalles comercials i els que únicament s’han pogut veure en plataformes o festivals.

La llista d’enguany la conformen un seguit de films irresistibles que fan gala de la bona salut del nostre cinema així com de l’heterogènia d’aquest art a escala mundial. Noms consagrats com els de Nanni Moretti, Víctor Erice o Steven Spielberg s’uneixen a les aportacions fresques i innovadores de cineastes que ja comencen a sonar amb força com ara Justine Triet o Cyril Schäublin.

El cicle continua al juny amb The Fabelmans, de Steven Spielberg, Creatura, d’Elena Martín, La imatge permanent de Laura Ferrés, Sobre todo de noche, de Víctor Iriarte, Anatomie d’une chute, de Justine Triet, Trenque Lauquen, de Laura Citarella, i la selecció de films inèdits.

Consulteu programació en aquest enllaç

Horaris

Altres

Se celebra a:
Filmoteca de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Filmoteca de Catalunya.
Organitzat per:
Filmoteca de Catalunya.

Filmoteca de Catalunya

Adreça:
Plaça de Salvador Seguí, 1*9
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Filmoteca de Catalunya
Quan
Des de 11/05/2024 al 21/06/2024

Telèfon

Centraleta:
935 671 070

You may also be interested in...