Concert "Alba Morena: Las dos edades", a càrrec d'Alba Morena

Enrere

Al carrer Marina, entre Mallorca i Provença

La cantant, compositora i productora Alba Morena presenta el seu primer treball, Las dos edades (Autoeditat 2021), on s’interrelacionen diferents gèneres: des de l’electrònica a la música urbana, passant per la música clàssica, el flamenc i els gèneres alternatius. Hi aborda temes com el suïcidi, el dol, l’amor tòxic i la consciència-herència familiar, entre d’altres. Un camí que va des de la seva infància fins a una complicada maduresa, on barreja versions i peces originals.

Alba Morena canta des de cant líric fins a jazz, incloent-hi gèneres mediterranis i aflamencats, que fusiona amb un estil de producció propi. Parteix d’un so urbà alternatiu i hi incorpora tocs de música clàssica. La seva música emociona i, a la vegada, ofereix una experiència intensa, nostàlgica i potent.

Alba Morena: veu i electrònica. Jorge Retuerta: viola. Carmela C. Font: violoncel

Alba Morena va estudiar el Grau Professional de Violí Clàssic i cinc anys de Cant Líric al Conservatori de Vila-seca. Actualment, està acabant els Estudis Superiors de Música, en l’especialitat de veu, al Taller de Músics ESEM de Barcelona, alhora que lidera el seu projecte ‘Las dos edades’ amb l’acompanyament directe de Jorge Retuerta, a la viola i la Carmela C. Font, al violoncel.

Horaris

al carrer Marina, entre Mallorca i Provença

Adreça:
Carrer de la Marina, 251
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona
On
al carrer Marina, entre Mallorca i Provença
Quan
19/07/2022

You may also be interested in...