Concert "Amaia Miranda"

Enrere

Cuando se nos mueren los amores

 Folk 55 minuts

Concert que forma part del circuit de Barcelona Districte Cultural

El disc de debut de la cantautora i guitarrista basca Amaia Miranda Cuando se nos Mueren los Amores (2022) és un àlbum sensible que reivindica la força de les cançons nues, sense ornaments, amb una voluntat de trobar la bellesa de la imperfecció. Potser per aquest motiu és un disc enregistrat pel segell català Vida Records en una sola presa.

Al Barcelona Districte Cultural podem gaudir del seu folk íntim i lo-fi ideal si us agraden Nick Drake, Joni Mitchell, Silvio Rodríguez, José González o Adrianne Lenker.

Amaia Miranda,Guitarrista i cantautora nascuda al País Basc, Amaia Miranda ha publicat aquest any el seu primer llarga durada, Cuando se nos Mueren los Amores, un àlbum intimista enregistrat en una sola presa i publicat pel segell Vida Records, adjacent del Festival Vida de Vilanova i la Geltrú.

Amb el seu característic so nu, cru i artesà, reivindicatiu de la bellesa de la realitat, Miranda ja havia publicat anteriorment dos EP, Home (2016) i OUTPUT 1 (2020). També ha acompanyat altres artistes com Raquel Lúa, Amaia Romero o Queralt Lahoz, composat música per a diferents obres de teatre i participat en muntatges com el premiat Canto jo i la muntanya balla de La Perla 29.

Veu i guitarra: Amaia Miranda.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Espai Escènic Tísner.

Centre Cívic Cotxeres Borrell - Espai Escènic Tísner

Adreça:
C Viladomat, 2*8
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Cotxeres Borrell - Espai Escènic Tísner
Quan
13/04/2023

Telèfon

Reserves:
93 324 83 50
Tel.:
933248350

You may also be interested in...