Concert "Assassin's Creed Symphonic Adventure"

Enrere

Ubisoft i Overlook Events presenten Assassin's Creed Symphonic Adventure, un nou concert simfònic oficial creat especialment per celebrar el 15è aniversari de la sèrie de videojocs mundialment aclamada.

Durant els darrers 15 anys, la franquícia Assassin's Creed s'ha convertit en una de les sèries de videojocs més populars i aclamades de tots els temps, convertint-se en sinònim d'una narrativa rica i fascinant, de recreacions espectaculars de mons i brillant per la seva capacitat per a permetre als jugadors tractar la història com el seu propi pati d'esbarjo personal.

Assassin's Creed Symphonic Adventure presenta una orquestra i un cor complets en una experiència de concert única i immersiva que cobreix el viatge musical d'Assassin's Creed des dels seus orígens ancestrals fins als escenaris moderns de l'Animus. En aquest concert original, la narrativa dels jocs és al cor de l'experiència musical. El públic podrà seguir cada joc segons la seva identitat musical pròpia, acompanyat de muntatges de vídeo a la pantalla perfectament sincronitzats amb l'orquestra, el cor i els solistes.

Un concert simfònic totalment immersiu amplificat amb vídeo, il·luminació i efectes especials de so.

Aquest nou concert immersiu està desenvolupat pel dinàmic equip d'Overlook Events, creadors dels mundialment aclamats concerts de Dragon Ball i Saint Seiya Symphonic Adventure, juntament amb els mateixos equips creatius d'Ubisoft.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Auditori.

Centre de Convencions Internacional de Barcelona - Auditori

Adreça:
Pl Willy Brandt, 11*14
Districte:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Centre de Convencions Internacional de Barcelona - Auditori
Quan
13/05/2023

Telèfon

Tel.:
932301000
Fax:
932301001

You may also be interested in...