Concert "Begoña Alberdi"

Enrere

Begoña Alberdi, soprano nascuda a la ciutat de Barcelona, on cursa els seus estudis musicals en el Conservatori de Música del Liceu, obtenint Premi d’Honor en els graus elemental i mitjà i Cum Laude en la seva graduació. L’any 1988, amb 23 anys, guanya el seu primer concurs de cant a Sabadell: “Concurs Eugenio Marco”, que li va proporcionar la possibilitat de pujar-se a un escenari i debutar en un rol de manera professional, “Orfeu ed Eurídice” de Gluck.

Després d’aquest meteòric inici, Begoña Alberdi va ser, durant més de 20 anys, convidada a les temporades del Gran Teatre del Liceu, interpretant òperes com “Die Walküre”, “Manon Lescaut”, “La Fiamma”, o “Aida”. En el Gran Teatre del Liceu ha computat més de 270 funcions i en la resta de teatres del món més de 1.200 funcions, sense comptar concerts i col·laboracions en programes de TV, etc.

Ha cantat en teatres de mig món: Berlín, Frankfurt, Basilea, Zurich, París, Tolosa, Venècia, Roma, Milà, Corea, Guanajuato, Verona, Brasil, Argentina, Irlanda i, per descomptat, en més de 50 teatres d’Espanya, inclosos el Teatre Real, l’Òpera d’Oviedo, Euskalduna, l’Òpera de Màlaga i el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música, etc.

Horaris

Parròquia de Santa Maria del Mar - Basílica

Adreça:
Pl Santa Maria, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Parròquia de Santa Maria del Mar - Basílica
Quan
23/03/2023

Telèfon

Tel.:
933102390
Tel.:
933190516
Tel.:
933192192

Lloc web

Web venda d'entrades:
http://www.festival-millenni.com

You may also be interested in...