Concert "F.E.M. and The F.A.M." plaça de la Vall d’Hebron

Enrere

F.E.M., Federació de l’Espai i el Menhir; Farina, Espelta i Mantega; Forestals Experts en Muntanyes; Francisca, Herminia i Montserrat… Molts són els noms que ha rebut aquest projecte creat per en Roger Bongoroll, bateria i productor de la Same Song Band, la A4 Reggae Orchestra i Two Stones Records, juntament amb en Jou de les muntanyes i en Iannis el del micròfon a la mà, selectors i animadors d’Ital Skol.


En qualsevol cas, ningú s’havia atrevit encara a parlar dels esquimals que van a Lloret, de les precàries condicions de treball dels tions, de la importància de portar la pala i el cubell quan es va a la platja o del futur d’aquells referents de la infància, entre d’altres. Passeu aquest món de fantasia i nèctar d’ambrosia pel sedàs del rub-a-dub i voilà! El resultat és F.E.M.


I això no és tot, aquesta vegada venen acompanyats de la inimitable F.A.M., l'única banda de Rub-A-Dub que els ha sigut capaç de seguir el ritme. Així que cordeu-vos bé les sabates, apreteu-vos el cinturó i estigueu preparats. F.E.M. and the F.A.M. no us deixaran indiferents!


Horaris

Altres

Inscripcions a:
Centre Cívic Teixonera.
Organitzat per:
Centre Cívic Teixonera.
Organitzat per:
Centre Cívic Teixonera.

Plaça de la Vall d'Hebron

Adreça:
Pl Vall d'Hebron,
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
la Teixonera
Població:
Barcelona
On
Plaça de la Vall d'Hebron
Quan
18/09/2021

You may also be interested in...