Concert "RdeRumba & Porcel Funk Experience Live” Special Guests: Sho-Hai i Xhelazz"

Enrere

Abans o després havia de passar. Després d’escriure les millors pàgines de la història del hip hop al nostre país amb Violadores del Verso i demostrar les seves qualitats com a productor polivalent al servei dels millors MC’s del país, ha arribat el moment d’endinsar-se en els secrets dels grans del gènere i fer-ho envoltat de bons amics com Carlos Porcel, multiinstrumentista alacantí amb qui presenta “Funk Experience”, un projecte que els seus protagonistes defineixen com un homenatge a la música afroamericana.

Ja ho deia George Clinton: el funk és l’ADN de el rap, i RdeRumba ha portat els seus aprenentatges fins a les últimes conseqüències. Partint de l’art del sampler i sense amagar les seves influències, Rumba ha deixat anar els seus referents: Des del mateix Clinton, fins per descomptat James Brown, Zapp, Average White Band, Bob James o Roy Hargrove entre molts altres.

“Funk Experience” està pensant per fer gaudir als bons aficionats al groove més infecciós i als que volen donar-ho tot a la pista de ball, però també farà les delícies dels amants del rap amb fonament. Al Cruïlla XXS els acompanyaran Sho-Hai i Xhelazz.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
04/06/2021

Telèfon

Tel.:
932566700

You may also be interested in...