“Amor × Amor”

Enrere

Música. Els clàssics d’amor dels vuitanta, protagonistes de la quarta edició d’aquest concert solidari.

Enguany, els beneficis del concert solidari “Amor × Amor” es destinaran a l’Associació Obra Social Sanitària Cor de Maria, una entitat molt arrelada al barri del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova que ofereix assistència social i sanitària a tothom que ho necessiti i, especialment, a la gent gran.

El repertori del concert tindrà com a fil conductor les cançons clàssiques d’amor de la dècada dels vuitanta, amb temes de Tina Turner, Bonnie Tyler, Whitney Houston, Joaquín Sabina o Mecano. Són cançons que formen part de la banda sonora de les nostres vides.

Entre els més de vint artistes que participen en aquesta edició hi ha intèrprets de teatre musical que actualment protagonitzen grans musicals a Madrid i de gira, com ara Anastasia o La Família Addams; joves catalans que triomfen a Barcelona amb La tienda de los horrores o El Petit Príncep; artistes amb una carrera consolidada que fa anys que triomfen als escenaris, i joves que tot just comencen a despuntar en el món de la música.

Entre ells figuren Ángeles Arboleda, Alessio Arena, Giancarlo Arena, Jofre Bardagí, Adriana Brun, Ariadna Comas, Frank Diago, Xènia Garcia, Gisela, Joaky, Eva Kaué, Georgina Llauradó, Nacho Melús + The Beating Souls, Neirak, Frank Mercader, Carme Milan, Iñaki Mur, Aina Quiñones, Diana Roig, Nerea Royo, Miguel Ángel Sánchez, Georgia Stewart, Naïm Thomas o Carles Torregrossa.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Romea.
Es venen les entrades a:
Teatre Romea.


AMOR x AMOR és una iniciativa que sorgeix des de la passió pel teatre musical i la música i una voluntat de col·laboració amb diverses entitats d'àmbit social de la ciutat de Barcelona. En aquesta quarta edició els beneficis del concert aniran destinats a l'Associació Obra Social Sanitària Cor de Maria, entitat que va néixer l'any 1980 amb l'objectiu de prestar assistència social i sanitària al col∙lectiu de persones grans i persones que la necessitin. Des d'aleshores, i gràcies a la tasca solidària de professionals voluntaris, l'entitat s´ha convertit en un recurs social i sanitari molt arrelat al barri del Camp d´en Grassot‐Gràcia Nova.

Com cada any, el repertori d'AMOR x AMOR té un fil conductor. Aquesta vegada consistirà en cançons clàssiques d'amor de la dècada dels 80. Així s'escoltaran temes de Tina Turner, Bonnie Tyler, Whitney Houston, Joaquín Sabina o Mecano, entre d'altres. S'interpretaran temes d'artistes i bandes que formen part de la banda sonora de les nostres vides.

AMOR x AMOR – Clàssics d'amor dels 80 compta amb direcció escènica d'Alícia Serrat ('Tot el que no ens vam dir', 'Pegados', 'Mierda de artista'), direcció musical de Dani Campos ('Germans de Sang', 'Goodbye Barcelona') i producció de Marisol González.

Entre els més de 20 artistes que participaran en aquest AMOR x AMOR – Clàsics d'amor dels 80 estaran (per ordre alfabètic) Ángeles Arboleda, Alessio Arena, Giancarlo Arena, Jofre Bardagí, Adriana Brun, Ariadna Comas, Frank Diago, Xènia Garcia, Gisela, Joaky, Eva Kaué, Georgina Llauradó, Nacho Melús + The Beating Souls, Neirak, Frank Mercader, Carme Milan, Iñaki Mur, Aina Quiñones, Diana Roig, Nerea Royo, Miguel Ángel Sánchez, Georgia Stewart, Naïm Thomas i Carles Torregrossa, amb més intèrprets pendents de confirmar.

Entre els professionals que participen en aquesta edició podem trobar intèrprets de teatre musical que actualment protagonitzen grans musicals a Madrid i de gira, com 'Anastasia' o 'La Família Addams'; joves catalans que triomfen a Barcelona a 'La Tienda de los Horrores' o 'El Petit Príncep'; artistes amb una carrera consolidada que porten anys triomfant als escenaris, i joves que tot just estan començant a despuntar en el món de la música. Per a tots els artistes, aquest és el primer cop que participen al concert AMOR x AMOR.

El concert serà presentat per Nacho Encinas i Kyra Shimai, qui durant diverses temporades van presentar el programa cultural 'La Cita' a Cooltura FM.

Teatre Romea

Adreça:
C Hospital, 51
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament BAMSA Illa Raval

C Sant Rafael 15

902283080

Aparcament Sant Agustí

C Junta de Comerç 13

933026101

Aparcament Jose Antonio Cerdà Rovira

C Marquès de Barberà 16

934422378

Aparcament BAMSA Plaça dels Àngels

C Àngels 1

902283080

Aparcament Manuel Serna Royuela

C Pintor Fortuny 19

933171383

Restaurants

Llibreria Quera

C Petritxol 2

933180743

Bar Resolís

C Riera Baixa 22

934419672

Bar Bodega Montse

C Arc de Sant Agustí 5

Restaurant Madame Ramen

C Robador 22

937608449

Restaurant Taller de Tapas *Rambla

C Rambla 108

934125672

On
Teatre Romea
Quan
24/02/2020

Telèfon

Taquilles:
933015504
#:
933181431 Fundació Romea
Fax:
933019318

Lloc web

Web venda d'entrades:
www.teatreromea.cat/ca/ex/1731/amor-x-amor/

M'agrada 113

You may also be interested in...