Concert "Zoo"

Enrere

Zoo és un meteorit que va caure sobre València per canviar-ho tot. Un  rara avis dins del seu gènere, amb una  fórmula absolutament engrescadora i no menys combativa: tan reivindicatius com  frescos i festius.

Des que va caure el meteorit, milers de persones hi  han ballat al seu voltant. Els vam conèixer al 2014 i un any després ja eren caps de cartell. I, en aquests anys,  l’interès i el magnetisme que desperten no ha parat de créixer, de matisar-se, de madurar.

Zoo és, en gran part, l’estil i els  vigorosos textos d’en  Panxo. Però els  vents, guitarres i ritmes són també culpables de que molts en seguim enamorats.

A finals de març els valencians van publicar  Llepolies, un àlbum molt anhelat i el millor de la banda fins al moment, un disc que ha acabat d’arrodonir el so i el discurs quan tots pensàvem que no es podia fer millor.

Zoo van acomiadar-se dels escenaris a finals de 2019, assegurant que tornarien el 2021, i estan complint la seva promesa! El seu nou disc prendrà una altra dimensió presentat en directe el pròxim 12 de juny a l’ Estadi Olímpic, dintre del Cruïlla XXS 2021.

Horaris

Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys

Adreça:
Pg Olímpic, 17*19
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys
Quan
12/06/2021

Telèfon

Tel.:
934262089
Fax:
934264488

You may also be interested in...