"Crims l'Exposició"

Enrere

Es celebra a la Sala 3

L’exposició és una experiència immersiva en el món del programa Crims des de tres punts de vista: el de l’entorn de les víctimes, el dels criminals i el dels que els investiguen. En paraules de Porta, “en aquesta exposició es parla de víctimes, d’assassins i d’investigadors”.

Tot el que s’hi veu ha passat. Els fets, els noms i els llocs són reals. Algunes escenes i elements estan dramatitzats, però el contingut consta en documents o prové de testimonis que eren al lloc dels fets.

Organitzada per la Direcció General de Difusió i comissariada per Carles Ortet, ha comptat amb la col·laboració especial de Carles Porta. El disseny museogràfic és de Zoopa, i el disseny gràfic, de Daniel Ebosogo, Elena Villares i Sergi Comabella.

L’exposició ocuparà el segon pis de Palau Robert fins ben entrat el mes d’abril de 2023. Ha comptat amb aportacions del Fons documental de Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i True Crime Factory. Juanjo Sánchez i Carol Quesada, amb la col·laboració d’Anna Punsí, Ona Tura i Laura Tremoleda, han rebut l’assessorament de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra.

La producció audiovisual, els enregistraments i la recerca documental són obra de les productores Goroka, True Crime Factory, Zoopa i Televisió de Catalunya

Amb  CRIMS L’EXPOSICIÓ, els visitants podran viure una experiència física i interactiva relacionada amb diferents casos i sempre amb l’aposta del programa per comprendre els secrets ocults de la ment humana: mitjançant un QR podrà participar des del seu mòbil en un joc de pistes interactiu dins de l’exposició i qui els acabin resolent obtindran el codi per accedir a la sala oculta.

El públic es convertirà, així, en part de la investigació i la resolució dels episodis més comentats de  Crims, i ho farà, entre d’altres, amb eines de realitat augmentada. A més de l’exposició, mentre duri la mostra es faran visites guiades i taules rodones de temàtica relacionada.

Horaris

Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

Adreça:
Pg Gràcia, 107
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya
Quan
Des de 26/10/2022 al 10/04/2023

Telèfon

Tel.:
932388091
Fax:
932334010

You may also be interested in...