Curs online 'Idioma indonesi (nivell A1-2)'

Enrere

Activitat NO presencial. Es fa en línia.

L’indonesi és l’idioma que fonèticament s’assembla més a l’espanyol i amb la gramàtica més simple de tots els idiomes estrangers, de manera que podem afirmar que és un idioma sorprenentment fàcil d’aprendre, encara que no tinguis facilitat per als idiomes!

Si estàs pensant en diferenciar-te professionalment, exportar, muntar el teu negoci allà, la teva empresa et trasllada a aquesta meravellosa part del món o estàs pensant en anar-hi, aquesta és una oportunitat única per arribar-hi i no ser un turista.

A més de l’idioma, comentarem coses sobre la seva cultura, religió, oportunitats de negoci i recorreguts de viatges si és del teu interès. L’indonesi és un idioma que s’aprèn fàcil i amb una fonètica molt semblant a l’espanyol, de manera que podrem tenir un nivell bàsic fluid.

En el nivell A1-2 aprofundirem en la construcció de frases més elaborades i serem capaços d’escriure textos de nivell mitjà emprant diferents temps verbals.

Aprofundirem i practicarem matèries ja vistes en el nivell anterior com: el present, gerundi, participi, present continu, el possessiu i futur. A més aprendrem l’imperatiu, el condicional i el passiu.

Serem capaços tenir converses de temes més variats i afegirem un vocabulari molt més ampli.

Dirigit només a persones que ja hagin cursat: «Aprèn indonesi ràpid: nivell 1 (iniciació)» amb el professor Joaquín Oliveras.

Professor:

Joaquín Oliveras, és llicenciat en ADE per la Universitat de Barcelona (UB), Màster MBA per l’IDEC (Pompeu Fabra) i està fent el doctorat en Màrqueting a la UB.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Àsia.
Inscripcions a:
Casa Àsia.

Casa Àsia

Adreça:
C Bolívia, 56
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Casa Àsia
Quan
Des de 14/04/2021 al 23/06/2021

Telèfon

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Més informació

Web cita previa:
http://www.casaasia.cat

You may also be interested in...