Curs online "Idioma rus – nivell 1"

Enrere

Curs NO presencial.

En aquest curs posarem en ordre tot el que saps, introduirem les eines necessàries per poder utilitzar aquests coneixements amb facilitat, explicarem com funciona la llengua russa, ens muntarem de tot el lèxic important, afegirem el que falti, i parlarem sobre molts afers. El millor és que la bona organització d'aprenentatge ens permet progressar ràpid i sentir-nos capaços de parlar de tot.

El rus és impossible, diuen. Tu ja saps que no és així i ja has començat aquest camí. Ara el que passa és que es fa més directe, més amè i que tot són descobriments curiosos.

A l'acabar el curs no només podrem dialogar, explicar històries, discutir, expressar opinions, llegir i fer bromes. Aprofundirem també en el que és la mentalitat d'aquesta gent severa que estima els óssos i menja gelat a vint graus sota zero.

Aquest curs de l'idioma rus està dissenyat per a:·les persones que ja tenen coneixements bàsics de l'idioma rus;·aquells que han estudiat fa temps i recorden algunes paraules o fórmules;·aquells que tenen familiars russos i volen començar a parlar amb ells en el seu idioma;·aquells que han viatjat molt i han sentit molt però no s'atrevien a entrar a participar en les converses;·aquells que tenen companys, coneguts i amics russos i desitgen saber què diuen d'ells en realitat;·aquells que tenen negocis relacionats amb Rússia i volen sentir-se segurs en tot moment;·aquells que volen tenir una altra eina d'interacció amb els russos que no sigui beure vodka o caçar junts;·aquells que volen tenir control quan beuen vodka i van de caça amb els russos

Professora:

Anna Shalashova, llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Sant Petersburg, Facultat d'Idiomes Estrangers. Ha treballat al Consolat General d'Espanya durant vuit anys com a administrativa, intèrpret i traductora. També realitzava la formació de personal local i tècnic de la missió diplomàtica, tant de personal rus com als castellanoparlants. Des de fa 11 anys viu a Espanya on exerceix de consultora per a ciutadans russos. A més del rus i castellà, parla anglès, català i francès. El món que s´obre a qui s´atreveix a estudiar els idiomes estrangers és la seva major font d´inspiració. Considera que el mateix procés d´aprenentatge de llengües és una experiència que sempre és enriquidora, i està d´acord amb la famosa dita «Tants idiomes parles, tantes vides vius».

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Àsia.
Inscripcions a:
Casa Àsia.

Casa Àsia

Adreça:
C Bolívia, 56
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Casa Àsia
Quan
Des de 21/01/2021 al 23/03/2021

Telèfon

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Més informació

Web cita previa:
http://www.casaasia.cat

You may also be interested in...