Curs online 'Iniciació a l'idioma persa: nivell N - part 1'

Enrere

Activitat No presencial.

Els cursos de llengua persa de Casa Àsia tenen per objectiu, en aquesta primera etapa, proporcionar una primera aproximació a la llengua persa, ensenyant els elements bàsics com l´alfabet, les estructures gramaticals, i la formació de frases simples. En els cursos no faltarà informació sobre la cultura persa, la història de l´Iran i d´altres disciplines que ajudin a l´alumne a adquirir una comprensió bàsica de l´entramat d´aquesta cultura i la seva importància a l´Orient Mitjà, Àsia Central, el Caucas, l´Índia i l´Imperi Otomà.

Els cursos s´imparteixen segons el criteri de nivells normatiu establert per la Fundació Sa´dí d´Iran (N, A, B1, B2, B3, C1, C2), éssent aquest curs l´equivalent al nivell N. El Nivell N consta de dues parts de 30 hores de durada cadascuna. Al setembre de 2021 els alumnes que ho desitgin podran cursar la segona part del nivell N.

Els materials seran proporcionats als alumnes per part de la Conselleria Cultural de la República Islàmica de l´Iran de forma gratuïta al començar el curs.

Professora: Tea Vardosanidze és traductora i intèrpret de llengua persa.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Àsia.

Casa Àsia

Adreça:
C Bolívia, 56
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Casa Àsia
Quan
Des de 26/01/2021 al 18/05/2021

Telèfon

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Lloc web

Web inscripcions:
http://www.casaasia.cat

You may also be interested in...