Curs online "Introducció a l'idioma rus"

Enrere

Curs NO presencial.

El constant creixement de les colònies russes en les megàpolis del món avui en dia, fa que l'aprenentatge de l'idioma rus sigui una eina essencial que obre moltes portes. Per als qui vulguin desenvolupar un negoci amb socis russos, per a empreses amb clients russos o interessos en el mercat rus, és imprescindible tenir cert domini de la llengua. Així mateix, el necessiten els que volen viatjar a Rússia, conèixer la cultura i la història d'aquest gran país, i també per a les persones que es relacionen amb la gent russa i són conscients que poder parlar l'idioma els dóna serioses avantatges davant els quals no poden fer-ho.

A més, el llenguatge ens permet entendre millor la idiosincràsia d'un país i dels seus habitants.

Se sap que la llengua russa no és fàcil, per això molts no s'atreveixen a emprendre el camí que sembla ser tan llarg: no gosen començar a estudiar per si després resulta que és inassequible i l'esforç es gasta en va. No obstant això, la veritat és que en aquest curs de rus des del principi obtindrem els privilegis que ni estàvem esperant: vam començar a parlar, a llegir, a entendre i de seguida notarem com una cosa aliena esdevé un recurs de gran utilitat.

El mètode d'aquest curs no és tradicional, i per aquesta raó no és per a tothom. És divertit, intens i enfocat a adquirir la possibilitat de parlar rus sense tenir por del progrés. S'eradiquen els estereotips, les fòbies i les barreres. S'aprèn de manera que sense entrar en les profundes cavitats del món lingüístic, començarem a conversar sobre els temes més suggerents de la vida.

Estudiar idiomes sempre és un regal: està científicament comprovat que és el millor que podem fer per evolucionar, combatre la inseguretat i l'estrès, així com prevenir diverses malalties, ja que és un procés que enforteix la immunitat en general. Aquest curs és exclusivament per als que estan disposats a sorprendre's a ells mateixos i gaudir.

Després de finalitzar el curs cada estudiant podrà dialogar, comptar, discutir, expressar la seva opinió, llegir, fer bromes, i tot això en l'idioma rus.

Professora:

Anna Shalashova, llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Sant Petersburg, Facultat d'Idiomes Estrangers. Ha treballat al Consolat General d'Espanya durant vuit anys com a administrativa, intèrpret i traductora. També realitzava la formació de personal local i tècnic de la missió diplomàtica, tant de personal rus com als castellanoparlants. Des de fa 11 anys viu a Espanya on exerceix de consultora per a ciutadans russos. A més del rus i castellà, parla anglès, català i francès. El món que s'obre a qui s'atreveix a estudiar els idiomes estrangers és la seva major font d'inspiració. Considera que el mateix procés d'aprenentatge de llengües és una experiència que sempre és enriquidora, i està d'acord amb la famosa dita «Tants idiomes parles, tantes vides vius».

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Àsia.
Inscripcions a:
Casa Àsia.

Casa Àsia

Adreça:
C Bolívia, 56
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Casa Àsia
When
Des de 20/01/2021 al 22/03/2021

Telèfon

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Més informació

Web cita previa:
http://www.casaasia.cat

You may also be interested in...