Curs online "Shodo per a veterans: escriure i sentir el poema"

Enrere

Curs NO presencial.

El Shodo, o cal·ligrafia japonesa és l´art d´escriure caràcters propis de Japó, Kanji i Kana (Hiragana i Katakana) amb pinzells i tinta xinesa sobre paper d´arròs. Literalment Shodo significa "El camí de l´escriptura" i té un component espiritual i artístic molt important.

L´objectiu d´aquest curs se centra en la lectura, comprensió i experimentació del text poètic per intentar plasmar el sentiment del Haiku o poema breu mitjançant l´escriptura cal·ligràfica.

A través de la cal·ligrafia l´alumne arribarà a conèixer la vida i obra de diversos autors que abasten des del segle VIII fins al Japó modern, en un maridatge de cal·ligrafia i literatura que ens permetrà tenir una vivència diferent del Japó.

L´alumnat ha d´adquirir els materials pel seu compte. El set ha d´incloure: pinzell fi, pinzell gruixut, tinta líquida (o barra de tinta), estovalles, tinter i paper mida Hanshi.

Professora:Madoka Kubota va començar Shodo quan tenia 6 anys i va aconseguir el nivell Sisè Dan de Shodo (cal·ligrafia japonesa) quan tenia 12 anys a «Itto shodo kai» (escola Sannou), després va seguir aprenent quan estava a la universitat de Nara.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Àsia.
Inscripcions a:
Casa Àsia.

Casa Àsia

Adreça:
C Bolívia, 56
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Casa Àsia
Quan
Des de 21/02/2021 al 25/03/2021

Telèfon

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Més informació

Web cita previa:
http://www.casaasia.cat

You may also be interested in...