Cursos i tallers al Punt Omnia Gao Kaló

Enrere


INICIA´T AMB L´ORDINADOR
Aquest taller s'ha programat principalment per a persones que no tenen cap coneixement i que és la primera vegada que s´apropen a un ordinador o que ja l'han utilitzat anteriorment de manera esporàdica. El contingut es basa en l´alfabetització digital per aconseguir l´autonomia funcional i perdre la por a l'ordinador, tot fent-ne ús com a usuari (ofimàtica, correu electrònic, navegació). . Taller grupal organitzat en sessions d'hora i mitja cadascuna on cada dia es presenta temari nou i es repassa el contingut anterior per a reforçar-ne els conceptes.


* GESTIONS I COMPRES PER INTERNET
Aquest taller s'ha programat pensant en les persones que ja disposen d´un mínim nivell en l'ús de l'ordinador, però tot i així s'inicia fent un repàs en coneixements bàsics per acabar aprofundint en l'oportunitat que ens donen les TIC per a realitzar gestions i tràmits online. Es treballarà el funcionament de les oficines virtuals de l'administració, coneixerem les adreces web més importants per demanar cita prèvia o fer tràmits habituals (demanar hora al metge, cercar una farmàcia de guàrdia, revisar els punts del carnet, demanar hora per la renda o per renovar el DNI), la manera més segura de fer reserves i comprar per internet, com comunicar-se amb altres persones que tenen els mateixos interessos i intercanviar objectes o coneixements, nocions sobre certificats digitals, redactar i entregar sol·licituds electròniques, etc.


* ÚS LLIURE O GUIAT del Punt Gao Kaló
Temps destinat a l´ús comunitari i gratuït dels ordinadors i resoldre´n dubtes amb la dinamitzadora: correu, navegació, currículums, pràctiques, jocs, deures, etc. El temps d´ús es limita a mitja hora per jugar o mirar el correu i és lliure si cal fer treballs o cercar feina.


* T´ACOMPANYEM. INFORMACIÓ I SUPORT EN GESTIONS PER INTERNET
Portes obertes a les persones usuàries, habituals o no, que cerquin assessorament sobre qualsevol tema administratiu, de lleure o oficial (subvencions, beques, ajuts, redacció de documents, tràmits per internet) que es pugui resoldre amb l´ajut de la dinamitzadora, o amb la necessària derivació a algun altre servei o entitat. És un espai molt important d´arrelament comunitari, ja que permet generar confiança i establir el Punt Òmnia com un referent d´informació i acollida útil per a les qüestions pràctiques que preocupen les famílies del barri i que normalment no saben on poden resoldre-les.


* TROBARÉ FEINA!
Taller d´inserció sociolaboral on aprofundirem en la formació per a desenvolupar actituds, coneixements TIC i habilitats socials útils per a moure´s correctament al món laboral (cv, presentacions, entrevistes, test psicotècnics, trucades de prospecció). També s´ofereixen eines per tal d´optimitzar la recerca de feina i conèixer i entendre els drets bàsics com a futurs/es treballadors/es. Es posa èmfasi en la recerca de feina activa per internet mitjançant la inscripció en multitud de pàgines i borses amb ofertes de feina, segons el sector desitjat o el perfil. Atenció personalitzada.


* RECICLA'T!
Inserció laboral i TIC per a persones d'entre 45 i 65 anys (en col·laboració amb el SOC). Contingut aproximat del taller (sempre segons nivell dels participants i des d'una vessant pràctica i vivencial):

- Introducció: la recerca activa de feina i les TIC
- Primeres passes a Internet i creació del correu electrònic
- Ús del LibreOffice: Redacció d'un CV eficaç i de cartes de presentació
- Autocandidatura i resposta a ofertes mitjançant el correu electrònic
- Recerca de feina activa: Infojobs, Feina Activa, Infoempleo i altres portals o borses de treball online
- Altres eines: Mòbils i tauletes en la recerca de feina

Horaris

Altres

Se celebra a:
Punt Òmnia Gao Kaló.

Punt Òmnia Gao Kaló

Adreça:
C Mare Déu dels Desemparats, 5*7
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08012
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament Nuñez i Navarro *Trav Gràcia

Trav Gràcia 183

932195258

Aparcament Plaça Revolució

Pl Revolució Setembre 1868 17

Aparcament Joaquin Gay Masclans

C Sol 11

932176941

Aparcament Principal de Gràcia C.B.

C Sant Domènec 7

932 184 088

Aparcament BAMSA Siracusa

C Siracusa 39

902283080

Restaurants

Restaurant Amrit

C Verdi 18

932176550

Restaurant Kuai Momos

C Martínez de la Rosa 71

932185327

Bar Restaurant La Vespa Burger

C Torrent de l'Olla 99

629444994

Bar Viu

C Perla 26

677680014

Bar Kamoma Spritz

Pl Sol 3

933284466

On
Punt Òmnia Gao Kaló
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
931650261

M'agrada 4

You may also be interested in...