Dansa Metropolitana

Enrere

Espectacles. Tres setmanes de dansa als teatres, al transport públic, als centres cívics, al carrer i fins i tot als cinemes.

Acte Ajornat

La dansa no té fronteres. Aquesta és la premissa al voltant de la qual gira la variada programació de la tercera edició del festival Dansa Metropolitana. Hi trobareu espectacles en què dialoguen diferents estils de dansa amb altres disciplines com ara les arts visuals, l’esport o les arts de carrer. Muntatges que parlen d’amor i d’altres amb un fort compromís social, feministes i, sobretot, un bon nombre de propostes per a tots els públics.

Durant gairebé tres setmanes, podreu participar en més de dues-centes activitats per celebrar la dansa com a art i com a element d’unió i de diàleg.

La jornada inaugural tindrà lloc el dissabte 14 de març, d’11.30 a 13.30 hores, a la Barceloneta, amb espectacles gratuïts per a tots els públics. Un recorregut itinerant ben a prop del mar durant el qual podreu gaudir d’una selecció de propostes que van des de la performance fins a la dansa aèria passant pel claqué, el flamenc o la dansa contemporània.

Com és habitual, el festival es tancarà amb “Tothom balla”, una coreografia simultània a totes les ciutats participants. Us convidem a participar en aquest ball col·lectiu que retrà homenatge a la gran artista cubana Alicia Alonso.

Consulteu-ne la programació aquí.


La Quinzena Metropolitana, de nou en dansa. El pròxim mes de juliol, conjuntament amb la resta d'ajuntaments metropolitans organitzadors d'aquest certamen, es tornaran a programar els espectacles de dansa al carrer. El Festival Grec, Districte Cultural i d'altres programes municipals acolliran als teatres i altres espais el màxim nombre de produccions de companyies locals programades a la Quinzena i que han estat posposades.

Diferents espais de l'àrea metropolitana

Població:
Barcelona
On
Diferents espais de l'àrea metropolitana
Quan
Juliol (dates aproximades)

M'agrada 21

You may also be interested in...