Edició virtual del cicle 'Primavera Verda 2020: L'emergència climàtica'

Enrere


Aquest any el cicle primavera verda que organitzem durant el mes de maig no el podrem realitzar com fem habitualment però per poder seguir oferint-vos una graella de propostes que ens ajudin a reflexionar i a prendre consciència de la importància de tenir cura del planeta us estem preparant una edició virtual d'aquest cicle.

La primera proposta en què us animem a participar és que aprofiteu els breus passejos que ja hem començat a fer pel nostre barri per observar els canvis de la naturalesa en l'esclat de la primavera! Quins arbres o plantes silvestres veieu? Les sabeu identificar? Quants ocells escolteu des de la finestra? Algú veu orenetes?
Fes una foto de la natura que ens envolta i penja-la a les xarxes amb el hashtag #DesCollFinaLaPrimavera o envía-la al correu electrònicdel centre cívic.

La temàtica del cicle d'enguany és l'emergència climàtica. Es necessiten ciutadans amants de la natura que vulguin aprendre a fer observacions i ajudar els científics a estudiar els impactes del canvi climàtic sobre les plantes, els animals i els éssers vius en general.

Programa Primavera Verda

Altres

Organitzat per:
Centre Cívic El Coll - La Bruguera.

A través de les xarxes socials

Adreça:
C Aldea, 15
Districte:
Gràcia
Barri:
El Coll
Codi postal:
08023
Població:
Barcelona

Restaurants

Bar Restaurant Rincón del Cazador

Pg Mare de Déu del Coll 68

650181049

Restaurant Agreste

C Funoses Llussà 2

932135005

On
A través de les xarxes socials
Quan
Del 11/05/2020 al 31/05/2020.

M'agrada 14

You may also be interested in...