Espai Familiar i Centre Obert Municipal Sant Martí

Enrere


L'Espai Familiar és un servei d'orientació familiar pensat per acollir conjuntament l'infant de 0-3 anys i la seva mare/pare o algun adult del seu entorn amb el qual tingui un lligam afectiu.
És un servei educatiu, relacional i de jocs, que estimula el desenvolupament de l'infant a la vegada que ofereix a les seves famílies un lloc acollidor i de diàleg on poder compartir les seves experiències de vida sobre la maternitat i la paternitat. Un espai afavoridor de l'ajuda mútua entre pares i mares. I un servei especialitzat de suport, informació i orientació en la criança i educació dels seus fills i filles coordinat per professionals experts.

El Centre Obert és un servei d'intervenció socioeducativa adreçat a infants i adolescents de 4 a 16 anys i a les seves famílies. Funciona en horari extraescolar. Ofereix atenció i acompanyament a infants i adolescents en el seu procés de desenvolupament integral, mitjançant el treball en xarxa, la realització d'activitats grupals, el reforç escolar i el seguiment individual.

Tots dos serveis ofereixen espais de xerrades sobre temes d'educació amb professionals experts en la matèria, dirigides a famílies amb infants i adolescents dels districtes de Sant Martí i Sant Andreu.

Titularitat:
Centre públic

Horaris

Adreça:
C Huelva, 36
Districte:
Sant Martí
Barri:
Sant Martí de Provençals
Codi postal:
08020
Població:
Barcelona

Aparcaments

Aparcament Aparcamientos Clot

C Clot 185

933518465

Restaurants

Restaurant Red Pizza *Sant Martí

Rbla Guipúscoa 55

932664546

Rostisseria Com a Casa

C Concili de Trento 77

933086719

Adreça
C Huelva, 36

Telèfon

Tel.:
933074888
Fax:
933560096

Users who viewed this also viewed...

Espai Familiar La Casa dels ColorsPg Zona Franca 54*56 (Sants-Montjuïc)
Centre Cívic del Bon PastorPl Robert Gerhard 3*4 (Sant Andreu)
Espai Familiar El Petit DracVia Augusta 327 (Sarrià-Sant Gervasi)