Espectacle “Al final, les visions”, de Llàtzer Garcia

Enrere

La funció del dia 6 de juliol disposarà d'un servei de traducció en llengua de signes catalana.

La Sara i l’Adri, una parella jove, s’instal·la en una masia, no gaire lluny de Girona. De seguida coneixen el veí, l’Álex, que viu sol en una casa a poques passes de la seva i amb qui comencen a establir una relació que es consolida la nit que ell els convida a sopar. Acabada la reunió, i ja de matinada, la Sara no pot dormir i, en mirar per la finestra, veu el seu veí, ajupit a terra, mig nu, mirant-se de manera obsessiva la casa on viuen i, en concret, la finestra del dormitori que ocupen... Les nits següents, l’Álex continua fent la mateixa estranya aparició.

Culpes imposades, redempcions que es fan esperar molts anys, somnis, retorns, visions i finals formen part d’una història intensa que ens parla d’aquell territori en el qual conviuen els vius i els morts, els qui ja han marxat i els qui, potser malgrat tot, encara hi són.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona i la Sala Beckett.

Interpretació: Joan Carreras, Laia Manzanares, Joan Marmaneu, Xavi Sáez, Escenografia: Sebastià Brosa , Il·luminació: Ganecha Gil, Vestuari: Joana Martí, Composició musical i espai sonor: Guillem Rodríguez, Moviment: Maria Salarich, Ajudantia de direcció: Roger Torns.

Horaris

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Adreça:
C Pere IV, 228*232
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia
Quan
Des de 29/06/2022 al 31/07/2022

Telèfon

Tel.:
932845312
Fax:
932197927

You may also be interested in...