Espectacle "Calle sombra" de David Espinosa

Enrere

Estrena absoluta

Després d'alguns anys treballant amb la idea de teatre a escala, en espectacles i instal·lacions performatives on el cos humà era substituït per objectes, el nou projecte de David Espinosa abordarà un dels recursos que va aparèixer en aquest procés a l'experimentar amb la llum i el so sobre les figures per generar significats: la composició d'ombres.

A través del moviment i de les accions coreogràfiques, utilitzarem aquesta vegada persones i objectes indiferentment per tal de produir les ombres, continuant el joc amb els diferents elements de la creació escènica, en una singular narrativa gràfcia que combina diversos aspectes del teatre, la dansa, el còmic i les arts plàstiques. Explorarem especialment el llenguatge del còmic, de l'art seqüencial, amb la intenció de traslladar-ho a l'escenari, al directe, aprofitant els nombrosos paral·lelismes estètics que tenen amb la projecció d'ombres, negre sobre blanc, un fosc reflex de la vida i la cultura actual. Calle sombra no serà un espectacle d'ombres, si no l'ombra d'un espectacle.

Fitxa artística

Idea i direcció: David Espinosa, amb la col·laboració de Jordi Casanovas i Africa NavarroCreació i interpretació: David Espinosa i Jordi CasanovasSo: David Espinosa i Santos MartinezCoproducció: David Espinosa, Sala Hiroshima i La Faktoria choreographic center

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Hiroshima.
Es venen les entrades a:
Sala Hiroshima.

Sala Hiroshima

Adreça:
C Vila i Vilà, 61*67
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Sala Hiroshima
Quan
Des de 16/04/2021 al 25/04/2021

Telèfon

Tel.:
933155458

Lloc web

Web venda d'entrades:
http://www.hiroshima.cat

You may also be interested in...