Espectacle "[ The Frame ]", a càrrec d'Eléctrico 28

Enrere

Al carrer Provença amb carrer Marina

[ The Frame ] proposa plantar-se davant del transcòrrer urbà per observar-lo. Quatre personatges, entrenats a observar i ordenar el que passa al carrer, se sotmeten al vertigen del directe en un joc per capturar tot allò que succeeix i veure-ho com una gran obra teatral. Una mirada que, travessant allò ordinari, descobreix allò extraordinari.

Intèrprets: Alina Stockinger, Clàudia Mirambell, Daniela Poch i Josep Cosials.

Creació i intèrprets: Alina Stockinger, Clàudia Mirambell, Daniela Poch, Jordi Solé i Josep Cosials. Mirada externa: Clàudia Mirambell i Sergi Estebanell. Producció: Eléctrico Express i Arnau Vinós. Música i so: Jakob Rüdisser. Vestuari: Sarah Sternat. Fotografia: Clemens Nestroy i Nikola Milatovic. Coproduït per Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura) ICEC, FiraTàrrega i Theaterland Steiermark. IN SITU Associate artist.

Eléctrico 28 és un col·lectiu artístic que nodreix amb espectacles immersius de carrer, fets amb humor i amor, l’ecosistema de la vida urbana. Eléctrico 28 impregna el carrer de petites accions que van des del més quotidià al més fantàstic, i que qüestionen preconcepcions i convencions del teatre i l’espai públic. Des del 2013, han creat espectacles site-specific, que han viatjat arreu d’Europa.

Horaris

Altres

Inscripcions a:
Centre Cívic Sagrada Família.

Al carrer Provença amb carrer Marina

Adreça:
Carrer de Provença, 468
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona
On
Al carrer Provença amb carrer Marina
Quan
12/07/2022

Telèfon

Reserves:
93 450 89 17 A partir de divendres 8 de juliol

Social networks

YouTube:
https://youtu.be/RY8l_VpeQts

You may also be interested in...