Espectacle "Dale recuerdos XXXVI (Je pense à vous)", de Didier Ruiz

Enrere

El retrat escènic i la memòria són alguns dels temes que més interessen Didier Ruiz. D’aquí que, amb La compagnie des Hommes, que dirigeix des del 1998, hagi creat molts espectacles que, com aquest, porten la vida real a l’escenari. En aquesta ocasió, els protagonistes són migrants procedents de l’Àfrica subsahariana. Tots són d’edat avançada i, per això mateix, conserven encara el vincle entre dos mons: el que han hagut de deixar enrere i el que, amb més o menys recança, els acull avui. Com van arribar fins aquí? Per què van deixar casa seva? Com han viscut aquest canvi de cultura? Quina ha estat la seva contribució a la construcció de la Catalunya (i de l’Europa) d’avui? Aquests migrants de primera generació ens deixen en herència allò que posseeixen: records, enyorances i la vivència d’habitar un país que no és el propi, un món que sempre necessita una persona nouvinguda a qui ignorar.

Una coproducció de Grec 2021 Festival de Barcelona, Institut Français de Barcelona, La compagnie des Hommes i la Direcció d’assumptes culturals de l’Illa de França, Regió Illa de França.

Concepció i direcció: Didier Ruiz Ajudantia de direcció: Mònica Bofill Col·laboració: Àngels Nogué i Solà Composició musical: Adrien Cordier.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre CCCB.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Teatre CCCB

Adreça:
C Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Teatre CCCB
Quan
Des de 22/07/2021 al 24/07/2021

Telèfon

Tel.:
933064100
Fax:
933064101

You may also be interested in...