Espectacle de dansa "Seises", d’Israel Galván amb l’Escolania de Montserrat

Enrere

El paisatge visual i sonor de Sevilla esdevé moviment en un solo de dansa que s’ofereix com a estrena mundial i que al·ludeix a la innocència infantil a partir del baile de los Seises. Un solo coreogràfic en tres parts.

Les dues primeres estan dedicades als ambients sevillans, incloent-hi el ball dels Seises i als conceptes d’amor i martiri. La tercera part de l’espectacle, finalment, transforma completament el clima del muntatge a partir de les veus i dels silencis d’un cor de nens, en aquesta ocasió el de l’Escolania de Montserrat. La formació vocal catalana interpreta en moments diferents uns temes que s’entrelliguen i dialoguen amb la dansa d’Israel Galván.

Una producció de la Israel Galván Company.

Coproducció: Grec 2022 Festival de Barcelona,Théâtre de la Ville - Paris, Bienal de Flamenco de Sevilla, Teatro della Pergola - Fondazione Teatro della Toscana, Centro de Cultura Contemporánea Conde Duque, MA scène nationale – Pays de Montbéliard, Fira Mediterrània de Manresa.

Amb el recolzament de l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música del Ministerio de Cultura.

Direcció artística, coreografia i interpretació: Israel Galván. Espai visual: Carlos Marquerie. Música en directe (piano): Daria van den Bercken, Gerard Bouwhuis. Palillero (castanyoles): Emilio Martí Pérez. Cor de veus blanques: Escolania de Montserrat.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Maria Aurèlia Capmany.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Adreça:
Lleida, 0059
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
Des de 02/07/2022 al 03/07/2022

Telèfon

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

You may also be interested in...