Espectacle de dansa sobre xanques "Mülïer", amb la Companyia la Maduixa

Enrere

Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc dones. Amb aquest muntatge pretenen investigar els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions. Les dones són el punt de partida. L'espectacle neix de la necessitat d'explorar la identitat femenina a través del joc corporal, posant l'accent en la imatge, la poètica visual i la narració per a arribar a la sensibilitat de l'espectador.

 

Intèrprets: Laia Sorribes, Paula Quiles, Sara Canet, Paula Esteve, Cristina Maestre, Melissa Usina (cover)

Idea i direcció: Joan Santacreu

Direcció coreogràfica: Mamen García

Dramatúrgia: Roser de Castro

Ajudant de direcció: Paula Llorens

Composició musical: Damián Sánchez

Vestuari: Joan Miquel Reig

Realització de vestuari: Doblette

Disseny de llums: Ximo Olcina

Tècnic de llums: Sergi Sanjuan

Fotografies: Juan G. Sanz

Espai sonor Andrés Roses

Ajudant de producció: Elena Villagrasa

Distribució i producció: Loles Peris

Producció executiva: Maduixa Teatre


Tota dona alberga en el seu interior un ser salvatge i lliure, una naturalesa instintiva que les diferents civilitzacions s'han esforçat a domesticar al llarg de la història. Els seus cicles naturals s'han vist obligats a adaptar-se a uns ritmes artificials per a complaure els altres, apagant-se així els seus dons innats creatius, instintius i visionaris.

Aquest espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d'opressió han lluitat i continuen lluitant per a mantenir viu la seva jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat.

Des de la seva fundació en 2004, la Cia.Maduixa elabora creacions artístiques de sala i de carrer per a tots els públics. La recerca i la mescla de disciplines són el principal motor creatiu en cada producció de la companyia, amb l'objectiu d’explorar nous llenguatges escènics i arriscar sempre per a crear les seves pròpies històries. La companyia ha aconseguit un estil propi present en els seus més de dotze produccions, fruit de la fusió de la dansa, les arts plàstiques i les noves tecnologies que es combinen amb els cossos dels intèrprets creant imatges d'una gran poètica visual. Compta amb un gran equip artístic

Al llarg d'aquests anys, les creacions d’aquesta companyia han estat guardonades amb més d'una vintena de premis, entre ells, tres Premis MAX (màxim reconeixement de les arts escèniques a Espanya) i quatre Premis FETEN (Fira Europea de teatre per a la infància). La internacionalització de la companyia l'ha portat a viatjar a més de 25 països a Europa, Àsia, Nord Amèrica i Amèrica Central, visitant un gran nombre de teatres i festivals.

 

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Cotxeres Borrell.
Inscripcions a:
Centre Cívic Cotxeres Borrell.

Centre Cívic Cotxeres Borrell

Adreça:
Carrer de Viladomat, 2*8
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Cotxeres Borrell
Quan
30/07/2021

Telèfon

Reserves:
93 324 83 50 A partir de divendres 23 de juliol
Tel.:
933248350

Lloc web

Web inscripcions:
https://ja.cat/tangent21-18

You may also be interested in...