Espectacle "Delicades", a càrrec de "T de Teatre"

Enrere

Amb motiu del seu trenta aniversari, la companyia torna a portar a escena una història d’històries, de vegades no tan fràgils ni delicades. Són fragments en aparença sense relació, però que configuren un univers on somriure i emocionar-se.

Potser han transcorregut més de deu anys des del moment de l’estrena, però aquest és un muntatge sense data de caducitat que encara avui conserva intacta la capacitat de commoure sense deixar de divertir. Va ser la primera col·laboració entre el dramaturg pamplonès Alfredo Sanzol, avui director del Centro Dramático Nacional, i les T de Teatre.

Delicades és una de les creacions més celebrades del dramaturg, però també de les T de Teatre. La companyia, formada actualment per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca, va néixer l’any 1991, quan un grup d’actrius que acabaven de sortir de l’Institut del Teatre van decidir començar a crear els seus propis projectes en comptes d’esperar que un director o directora els fes una trucada telefònica. Des d’aleshores, han triat amb cura els seus companys i companyes de viatge, iniciant així un seguit de col·laboracions exitoses amb dramaturgs i directors com Pau Miró, Javier Daulte, Denise Despeyroux, Ciro Zorzoli, Julio Manrique, Sergi Belbel, Cesc Gay o David Plana.

Una coproducció del Grec 2010 Festival de Barcelona i T de Teatre.

Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya.Amb la col·laboració del Teatre La Sala (Ajuntament de Rubí).

Espectacle estrenat al Teatre Poliorama de Barcelona el 25 de juny de 2010.

Autoria i direcció: Alfredo Sanzol Traducció: Sergi Belbel Interpretació: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico, Àgata Roca.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Goya.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Goya

Adreça:
C Joaquín Costa, 68
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Teatre Goya
Quan
Des de 15/07/2021 al 08/08/2021

Telèfon

Tel.:
933435323

You may also be interested in...