Espectacle “El missioner”, a càrrec de “La Virgueria”

Enrere

Nous llenguatges, estètiques alternatives, visions artístiques... Un videoclip pot ser totes aquestes coses, però cal mirar-se’ls amb atenció i visió crítica, perquè sovint són mitjans ràpids i massius per exportar a tot el planeta uns valors que van des de la manera de relacionar-nos entre nosaltres fins a la manera en què hem de viure la sexualitat. Que potser els videoclips no són, com els antics missioners cristians, colonitzadors culturals disposats a generar estereotips de gènere, de classe i de raça?

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, Teatre de Lloret i La Virgueria.

Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya (ICEC), la Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures i el benefici dels Ajuts a la Creació Carlota Soldevila del Teatre Lliure.

Autoria: Isis Martín, Aleix Fauró Direcció: Aleix Fauró Dramatúrgia escènica: Isis Martín Ajudantia de direcció en pràctiques (IT): Júlia Valdivielso Interpretació: Esmeralda Colette, Guillem Gefaell, Maria Garrido, Isis Martín, Alba Sáez Direcció de moviment i coreografia: Patrícia Bargalló Banda sonora i espai sonor: Clara Aguilar Disseny de vídeo i projeccions: Francesc Isern Disseny de llums: per determinar Espai escènic: Paula Font, Paula González Disseny de vestuari: Berta Riera Disseny gràfic: Oscar Llobet Fotografia: Anna Miralles Vídeos promocionals: Àlex D. Sala Producció executiva: Júlia Ribera Ajudantia de producció: Júlia Barragán Comunicació: La Virgueria Gestió econòmica: Maria Sangüesa (IACTA) Assessorament pedagògic: NUS Cooperativa.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre de les Arts Lliures.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Fundació Joan Brossa - Centre de les Arts Lliures

Adreça:
Carrer de la Seca, 2
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Fundació Joan Brossa - Centre de les Arts Lliures
Quan
Des de 12/07/2022 al 14/07/2022

Telèfon

Tel.:
93 458 99 94

You may also be interested in...