Espectacle “En trànsit”, d’Amir Reza Koohestani

Enrere

Espectacle multilingüe amb sobretitulació en català.

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores de més de 15 anys.

Adaptat lliurament a partir de la novel·la “Trànsit”, d’Anna Seghers.

L’any 2018, Amir Reza Koohestani treballava en l’adaptació d’una novel·la d’Anna Seghers sobre les persones exiliades i perseguides que s’amuntegaven a la Marsella de l`época nazi, mirant de fugir cap a un país lliure. Koohestani es va adonar que vivia una situació similar (tot i que no idèntica) a la de les persones refugiades i exiliades atrapades a Marsella que protagonitzaven la novel·la que mirava d’adaptar. D’aquí que el muntatge que ha creat i que ara veurem al Grec Festival de Barcelona, després de passar pel Festival d’Avinyó, s’ambienti a la sala d’espera d’un aeroport on un seguit de persones han estat col·locades en un estat de provisionalitat permanent.

Una coproducció de la Comédie de Genève, Odéon Théâtre de l’Europe - Paris, Théâtre National de Bretagne - Rennes, CSS Teatro Stabile di Innovazione del FVG – Udine, Teatro Metastasio di Prato, Mehr Theatre Group, Festival-Triennale - Milano, i Maillon, Théâtre de Strasbourg – Scène Européenne.

Adaptació: Amir Reza Koohestani, Massoumeh Lahidji, Keyvan Sarreshteh, Text: Amir Reza Koohestani, Keyvan Sarresteh, Posada en escena: Amir Reza Koohestani, Traducció: Massoumeh Lahidji, Interpretació: Danae Dario, Agathe Lecomte, Khazar Masoumi, Mahin Sadri, Escenografia i il·luminació: Eric Soyer, Vídeo: Phillip Hohenwarter, So: Benjamin Vicq, Vestuari: Marie Artamonoff, Ajudantia de direcció: Isabela De Moraes Evangelista, Creació de l’escenografia: Tallers de la Comédie de Genève, Fotografia: Magali Dougados.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Fabià Puigserver.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Lliure - Sala Fabià Puigserver

Adreça:
Pg Santa Madrona, 40*46
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Teatre Lliure - Sala Fabià Puigserver
Quan
Des de 19/07/2022 al 20/07/2022

Telèfon

Tel.:
932892770
Fax:
934243453

You may also be interested in...