Espectacle "FAM", a càrrec de "Les Impunxibles"

Enrere

Deia el metge i pensador francès Georges Canguilhem (1904-1995) que, de fet, “totes les formes vives són monstres normalitzats”. Amb aquesta idea al cap, un equip de sis intèrprets de disciplines diverses han imaginat un espectacle en el qual es presenten com sis arxius vivents, sis documents de carn i ossos.

FAM ens convida a preguntar-nos de quina manera ens relacionem amb nosaltres mateixes a través de l’autoestima, i amb la resta del món a través de les relacions sexuals i afectives. Ens planteja el cos com a problema, però també com a solució. I si consideréssim els nostres cossos com una eina revolucionària? FAM és un rèquiem pel descans dels cossos, que es transforma en un himne, una dansa per la diversitat, els afectes, les accions, les passions... Perquè tot allò que ens entumeix, ens desperta i descol·loca els límits.

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona, Temporada Alta 2020 i Les Impuxibles.

Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals i la col·laboració especial del festival Sismògraf.

Autoria: Les Impuxibles, Judit Colomer, María Velasco  Direcció: Ariadna Peya, Clara Peya Composició i interpretació musical: Clara Peya  Coreografia: Ariadna Peya  Text: María Velasco Interpretació: Helena Gispert, Kathy Sey, Laia Manzanares, Laila White, Ariadna Peya, Clara Peya Agraïments: Denise Duncan, Júlia Barceló, Joana Gomila, Nau Ivanow, El Graner, Carme Duran, Antonio Centeno, Vicky Fotabon, Laura Vila Kremer, Txus García, Mari Luz Esteban, Mireia Calafell i Chantal Maillard.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Ovidi Montllor.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor
Quan
Des de 07/07/2021 al 09/07/2021

Telèfon

Tel.:
934261875

You may also be interested in...