Espectacle “Imperfect”, a càrrec de “La Baldufa” i Sol Picó

Enrere

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 10 anys.

S’adverteix els espectadors i espectadores que en un moment puntual de l’espectacle s’utilitzen efectes lumínics amb llum estroboscòpica.

Qui ho ha dit, que cal ser perfecte? S’ho han preguntat els membres de La Baldufa, una companyia integrada per tres actors que s’han dedicat a crear espectacles multidisciplinaris adreçats especialment a la canalla. A tots tres, que ja ronden la cinquantena, qualsevol els hauria dit que ja no tenien edat per aprendre a ballar. Però han trobat la millor professora: una Sol Picó que és un referent de la dansa contemporània, una disciplina que esquitxa amb talent i bon humor. Tres cossos amb poca experiència, imperfectes i amb una mobilitat limitada, juguen a aprendre a ballar.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona, Mostra Igualada, Festi’Mômes (Questembert Communauté), laSala. Centre de Creació d’Arts per a les Famílies (Sabadell).

Amb la col·laboració de Teatro Cánovas (Màlaga), Festival Sismògraf (Olot), Teatre Municipal de l’Escorxador (Lleida), SAT! Sant Andreu Teatre (Barcelona).

Amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música del Ministeri de Cultura i Esports espanyol i l’Institut Ramon Llull.

Autoria: Sol Picó, La Baldufa (Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan), Direcció: Sol Picó, Ajudantia de direcció: Encarni Sánchez, Composició musical: Víctor Ayuso, Disseny de la il·luminació: Anjos Fernández, Disseny de l’escenografia: Carles Pijuan, Disseny i confecció del vestuari: Rosa Solé , Construcció de l’escenografia: Juan Manuel Recio, Ferran López, Olga Cuito, Carles Pijuan, Producció musical: Zamenhof Estudi, Entrenament i suport coreogràfic: Marta Casals, Actors en moviment: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan, Tècnic: Anjos Fernández, Producció: Enric Blasi, Maria Carles, Amàlia Atmetlló, Distribució: Pilar Pàmpols, Comunicació: Oscar Sisteré, David Comas, Fotografia: David del Val.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sant Andreu Teatre.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Sant Andreu Teatre

Adreça:
C Neopàtria, 54
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Població:
Barcelona
On
Sant Andreu Teatre
Quan
Des de 06/07/2022 al 07/07/2022

Telèfon

Tel.:
933457930
Fax:
933457929

You may also be interested in...