Espectacle "La filla del mar", a càrrec de "La Barni Teatre"

Enrere

El 1899, quan ja havia dut a escena els que avui són grans clàssics del teatre català com Maria Rosa o Terra baixa, Àngel Guimerà va estrenar La filla del mar, la història d’una nena, única supervivent d’un naufragi en el qual moren els seus pares, que arriba a les platges d’un poble de la costa catalana. L’Àgata ha crescut com a germana de la Mariona, acollida per la seva família, però això no ha evitat els conflictes derivats de la discriminació i la resistència de la comunitat a incorporar la diferència. La recent tornada a la comunitat de Pere Màrtir serà l’objecte de discòrdia amorosa que desfermarà la tragèdia. Amb aquest material com a punt de partida, La Barni Teatre traspassa la barrera del temps i en fa una revisió que posa en primer terme els elements essencials i universals de la història per preguntar-se i preguntar-nos de quina manera tractem els qui considerem diferents, com condiciona la nostra identitat l’entorn social en el qual vivim i per què ens comportem de la manera que ho fem com a societat. És una proposta de teatre musical que vol acostar un dels grans clàssics del teatre català al públic dels nostres dies.

Amb la complicitat de Jaume Viñas com a dramaturg per a aquest projecte, han imaginat l’espectacle Marc Sambola, Marc Vilavella i Gracia Fernández, directors artístics d’una companyia nascuda l’any 2006 i que ha produït espectacles com Ojos verdes. Miguel de Molina in memoriam (2007), El projecte dels bojos, una utopia musical (2011), Le llaman copla (2012) o Tan bonica aquesta nit (2014).

Una producció de Focus.

Text i lletres: Jaume Viñas Música i lletres: Marc Sambola Interpretació: Xavi Casan, Mariona Castillo, Candela Díaz, Gracia Fernández, Irene Jódar, Albert Mora, Arnau Puig, Marc Sambola, Clara Solé, Toni Viñals Direcció: Marc Vilavella Direcció musical: Marc Sambola Orquestració: Óscar Peñarroya.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Condal.
Es venen les entrades a:
Teatre Condal.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Condal

Adreça:
Av Paral.lel, 91
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Teatre Condal
Quan
Des de 25/06/2021 al 04/07/2021

Telèfon

Tel.:
934423132
Tel.:
934428584
Fax:
934429556

You may also be interested in...