Espectacle "Jo travesti"

Enrere

Estrenat en el marc del Festival Grec de Barcelona 2023,  Jo travesti combina teatre, música i dansa per homenatjar l’art del transformisme i tots aquells artistes que, amb els seus actes, van obrir moltes portes cap a la llibertat.

L’espectacle és una  alterficció sobre el transvestisme que reivindica l’art i cultura travesti i la figura de transformistes i imitadors d’estrelles amb una llarga tradició a casa nostra al llarg de tot el segle XX i fins als nostres dies. 

Aquest és un projecte que sorgeix de la complicitat entre el coreògraf i intèrpret Roberto G. Alonso i l’autor i director, Josep Maria Miró. Com si es tractés d’un acte de transformisme dramatúrgic, l’autor Josep Maria Miró ha escrit una autoficció a partir de la biografia de Roberto G. Alonso que ens convida a acostar-nos a noms capdavanters i transgressors com Mirko, Derkas, Leopoldo Fregoli, Edmond de Bries, Asensio Vidal, Pirondello, Ocaña, Violeta la Burra, Carmen de Mairena o Ángel Pavlovski, entre d’altres, i a espais mítics com el Wuli-Chang, la Criolla, l’Edén Concert, la Cúpula Venus o la bodega Bohemia. 

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre de les Arts Lliures.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Fundació Joan Brossa - Centre de les Arts Lliures

Adreça:
Carrer de Flassaders, 40 - 40A
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Fundació Joan Brossa - Centre de les Arts Lliures
Quan
Des de 27/09/2023 al 15/10/2023

Telèfon

Tel.:
93 458 99 94

You may also be interested in...