Espectacle "Les Aventures Extraordinàries de la Fiona Pereshtròikovitx" a càrrec del Col·lectiu Pedant a Missa i Repicant

Enrere

En aquest any olímpic, un jove col·lectiu escènic us presenta una comèdia musical en cinc actes i un final sobre una atleta fugada a la Barcelona del 92.

La Fiona, una atleta fugada durant la prova dels 400 metres llisos de Barcelona’92, haurà d’enfrontar-se a la vida fora de la disciplina esportiva vivint clandestinament en els carrers de la ciutat de Barcelona. En el seu periple coneixerà tot el circ de persones i personatges que és la nostra ciutat, i crearà a cada pas la llegenda urbana de la noia russa que va escapar dels tentacles del Comitè Olímpic Internacional. 

El Col·lectiu Pedant a Missa i Repicant us presenta una llegenda urbana explicada en setze cançons, un muntatge escènic coral en format de teatre-concert i amb col·laboració de  La Ludwig Band, 

És una proposta del Col·lectiu Pedant A Missa i Repicant, una agrupació artística nascuda el 2017 a Espolla, de la unió dels talents de Quim Carandell, cantautor, i Lluc Valverde, escenògraf, que s'entesten a ajuntar les seves dues vocacions respectives, la música i el teatre. La companyia inclou com a intèrprets els membres de La Ludwig Band. La primera peça de la companyia va ser  Les Aventures Extraordinàries de Fiona Pereshtròikovitx (2017), però també han firmat la comèdia musical,  Sant Pere el Farsant (2019),  El Perro Cantautor, de hambriento a Emperador (2022) i  Artemi, el cambrer abstemi (2024). 

Una producció del Col·lectiu Pedant a Missa i Repicant

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Plaça de Margarida Xirgu

Adreça:
Plaça de Margarida Xirgu, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Plaça de Margarida Xirgu
Quan
11/07/2024

You may also be interested in...