Espectacle "No puc arrencar-me el cap", d'Alba Pujol

Enrere

Qui o què ens priva del descans? Qui vetlla pel nostre repòs quotidià? Quins rituals ens ajuden en el viatge de la vigília al son? Un adult bressolant un infant, preparant-lo, a través de la música, de la paraula i del moviment, per al viatge a l’inconscient; és un acte d’amor brutal. Però, què passa quan som adults? On queda aquesta abraçada, aquest consol, aquest deixar-se caure en braços d’una altra persona per despertar dins de nosaltres mateixos?

Hi ha molts rituals i concepcions filosòfiques en diverses cultures al voltant del concepte de descans, com el wu wei taoista (l’art de la no acció), el fika suec (l’art de la pausa), el niksen holandès (l’art de gaudir del temps lliure, de la inactivitat conscient com a resposta a la sobreocupació i l’acceleració del món modern) o, per què no, la nostra migdiada. Sabem que el descans pot adoptar moltes formes. A No puc arrencar-me el cap ens hem proposat de crear-ne una de pròpia.

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona i L’Auditori.

Direcció: Alba Pujol Dramatúrgia: Ferran Dordal Lalueza Direcció musical: Xavi Lloses Concepció de l’espai escènic i il·luminació: Marc Salicrú Moviment: Ariadna Montfort Ajudantia de direcció i producció: Irene Vicente Interpretació: Maria Domingo, Maria Lluïsa Baiget, Montse Garriz, Joana Niubó, Mercè Sans i l’equip artístic Fotografia: Laura Sisteró.

Horaris

Altres

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

L'Auditori de Barcelona

Adreça:
C Lepant, 150
Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
On
L'Auditori de Barcelona
Quan
Des de 17/07/2021 al 18/07/2021

Telèfon

Centraleta:
932479300

You may also be interested in...