Espectacle "Terra baixa" d'Àngel Guimerà

Enrere

Activitat NO presencial. Els espectacles de la Sala online seran en cartell durant tota la temporada.

El Lliure online recupera, a partir del 23 d'abril, la tragèdia modernista Terra baixa d'Àngel Guimerà, un dels Clàssics per a criatures que va sorgir arran del confinament i que només es va poder veure durant uns dies.

En aquesta proposta, el director i dramaturg Pau Miró –que ja va signar una altra adaptació d’èxit de l'obra per a públic adult el 2014 amb Lluís Homar com a protagonista–, s’ha unit al talent audiovisual de Fito Conesa. El resultat és un vídeo immersiu interactiu, pensat per ser vist a l'ordinador, al mòbil o a la tauleta i, en cas de tenir-ne, amb ulleres de realitat virtual.

"Hola, em dic Nuri i el que més m’agrada de ser una zombi és que puc treure’m el braç esquerre i posar-lo al lloc del braç dret i a l’inrevés". Així es presenta la protagonista d'aquesta versió de Terra baixa, una nena zombi que torna d’entre els morts per explicar la història del Manelic i la Marta 120 anys després. Interpretada per Anna Alarcón, la Nuri és la veu narradora de la història. Amb sentit de l'humor i espontaneïtat, explicarà la història del casament entre la seva amiga Marta, el pastor Manelic i els esdeveniments que van succeir amb l'amo Sebastià, per acabar parlant de la seva por dels llops que habiten el món i de com va aconseguir vèncer-la.

A partir de 8 anys

Horaris

Activitat virtual del Teatre Lliure

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Activitat virtual del Teatre Lliure
Quan
Des de 23/04/2021 al 30/06/2021

Lloc web

Web venda d'entrades:
http://www.teatrelliure.com

You may also be interested in...