Espectacle "Un altre dia diví",de Ferran Utzet

Enrere

L’espai de la performance és una caseta tancada que protegeix els intèrprets de la mirada del públic. Tancats en aquest espai opac, confinats entre residus, dos personatges que semblen fugits de la cort de Lluís XIV juguen amb la repetició, l’acumulació i l’espera per fer més suportable el pas del temps. Assistim, observant-los des dels nostres dispositius mòbils, a la seva lluita desesperada perdonar sentit a una existència que s’ha desconnectat de tot: del temps, de la natura, de la col·lectivitat, d’allò sagrat. Incapaços de cap confort espiritual, només els queda el fràgil vincle amb l’altre, el cos i potser l’art.

Un altre dia diví és una performance escènica i audiovisual basada molt lliurement en Els dies feliços, de Samuel Beckett, Les amistats perilloses, de Choderlos de Laclos, la instal·lació Espai de dolor de l’artista Joseph Beuys i l’experiència col·lectiva del confinament.

Un altre dia diví es representa com a part de Creació i Museus, un cicle de propostes  escèniques en el qual artistes de disciplines diverses entren en contacte amb els museus i les institucions culturals de Barcelona i interactuen amb les instal·lacions i els fons dels espais en un seguit de muntatges de teatre, dansa, circ o música.

Una coproducció de La Escocesa i El Born Centre de Cultura i Memòria, per a Creació i Museus.

Direcció: Ferran Utzet Interpretació: Natalia Carminati, Lucía Lerendegui, Llapispanc Curadoria: Enric Puig Punyet Coordinació tècnica: Paula Miranda Producció executiva: Clara Matas

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Museu Picasso

Adreça:
C Montcada, 15*23
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
Des de 07/07/2021 al 08/07/2021

Telèfon

Centraleta:
932563000
Reserves:
932563022
Fax:
933150102

You may also be interested in...