Espectacle "Wherever the Music Takes You II", a càrrec de la Cie Ayelen Parolin / Ruda asbl

Enrere

Una obra sobre allò impredictible per a una escriptura que contraposa contenció i gaudi, ràbia i plaer, l'energia de l'excés i la «política de la relliscada». Aquest duo format per Ayelen Parolin i Lea Petra fa burla de l'època actual, en què triomfen la seguretat i els algoritmes predictius. En aquesta peça, allò impredictible és l'objectiu per seguir –de manera separada per a cadascuna– en l'elecció de les modalitats de treball i d'escriptura... I que passi el que hagi de passar.

Ayelen Parolin, coreògrafa i ballarina, va néixer a Buenos Aires i actualment viu i treballa a Brussel·les. Ha estat intèrpret per a coreògrafs com ara Mathilde Monnier, Mossoux-Bonte, Jean-François Peyret, Mauro Paccagnella, Louise Vanneste, Alexandra Bachzetsis, Anne Lopez i Riina Saastamoinen. Des del 2004, Ayelen Parolin ha dut a terme un treball personal en què cadascuna de les seves creacions gira a l'entorn d'un motiu a partir del qual construeix l'escriptura coreogràfica.

L'argentina Lea Petra, formada en música clàssica, es va traslladar a Brussel·les, on va tenir una bona acollida per part de la crítica musical, que va destacar les seves transcripcions i els seus arranjaments per a piano solo, piano i orquestra, i violí i orquestra. Petra ha compost la música de nombrosos espectacles de dansa contemporània, teatre i circ, com també música instrumental. Des del 2014 col·labora amb Ayelen Parolin i també ha treballat amb Thomas Hauert, Ivo Dimchev, la companyia de circ Circoncentrique i el Théâtre de la Vie a Brussel·les.

Coreografia i interpretació Ayelen Parolin / Creació musical i interpretació Lea Petra / Assistent coreografia Marc Iglesias / Il·luminació i concepció espai Laurence Halloy / Regidoria Gaspar Schelck / Dramatúrgia Olivier Hespel / Vestuari Marie Artamonoff i Ayelen Parolin / Producció i difusió Gabriel Nahoum / Administració i producció Manon Di RomanoProducció RUDA asbl / Coproducció Les Brigittines i Le Théâtre National (Brussel·les) / Estudis proporcionats per Les Brigittines, Charleroi danse i La Raffinerie

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Pina Bausch.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Es venen les entrades a:
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch

Adreça:
Lleida, 59
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch
Quan
Des de 09/04/2021 al 10/04/2021

Telèfon

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

Lloc web

Web venda d'entrades:
http://www.mercatflors.cat

You may also be interested in...