Espectacle "Zoo!", a càrrec d'Antes Collado

Enrere

On és la frontera entre el que és animal i el que és humà? Aquesta és una de les preguntes i eixos de treball fonamentals per al creador i ballarí Antes Collado, qui situa l’origen de la seva nova peça escènica en els anomenats “zoològics humans”.

Zoo! exigeix unes altres maneres de mirar i de concebre els cossos. Antes Collado dona cos i espai a alguna cosa situada en els límits entre el ballarí i l’animal, entre el que és corporal i el que té a veure amb l’espai, entre la llum i l’ombra, entre el que és real i el que és simbòlic. I, doncs, no està el cos animat per milers d’altres cossos, per altres fantasmes corporals més enllà del que és humà?

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona i Antes Collado, amb el suport de Graner, Centre de creació de dansa i arts vives; Can Gassol; Centre d’Arts Escèniques de Mataró, i l’Institut Valencià de Cultura.

Direcció i interpretació: J. Antes Collado Acompanyament dramatúrgic: Oriol López Agraïments: Nico Jongen, Olga Mesa, Matías Daporta.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Pina Bausch.
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch

Adreça:
Lleida, 59
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch
Quan
Des de 23/07/2021 al 25/07/2021

Telèfon

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

You may also be interested in...