Exposició "135 anys, i encara sonant: la Banda Municipal de Barcelona"

Enrere

A la Sala d'Exposicions

Després de 135 anys d’existència la Banda Municipal de Barcelona està més activa que mai. La seva trajectòria, molt lligada a les necessitats i les vicissituds de Barcelona en un moment de creixement industrial i econòmic, també ho va estar a la creació de la primera Escola Municipal de Música de Barcelona i a la divulgació d’un repertori simfònic arranjat per a aquesta formació.

La història d’aquesta formació musical ha estat profusament estudiada prenent com a font el seu llegat documental, bibliogràfic, gràfic i de partitures. Malgrat haver deixat una producció discogràfica significativa aquesta encara no ha format part d’una anàlisi interpretativa del so de la Banda al llarg dels anys. És per això que el seu llegat discogràfic pren una importància central en aquesta mostra, tot i que no pretén tenir un caràcter exhaustiu.

La Biblioteca de Catalunya, a través de la seva política d’exposicions, vol contribuir al descobriment i coneixement del ric i divers patrimoni escrit, musical, sonor, audiovisual i gràfic que constitueix la seva col·lecció de més de quatre milions de documents.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Biblioteca Nacional de Catalunya.

Biblioteca Nacional de Catalunya

Adreça:
C Hospital, 56
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Nacional de Catalunya
Quan
Des de 22/10/2021 al 16/12/2021

Telèfon

Tel.:
932702300
Fax:
932702647

Lloc web

Web:
http://www.bnc.cat

You may also be interested in...