Exposició 'A reveure, Peter Punk!', a càrrec de Sant Andreu Contemporani

Enrere

Sant Andreu Contemporani presenta a La Capella  A REVEURE, PETER PUNK!

Totes i tots coneixem la història de Peter Pan; en poques paraules, el nen que no volia créixer. I està molt bé la idea de poder jugar tota la vida sense tenir responsabilitats, almenys les que atenen als adults. Però quina satisfacció poder-se emancipar. I això, tal com està configurat el sistema, vol dir tenir una estabilitat econòmica. Hi han professions que per la seva vinculació al joc, a la creació, a altres lògiques que no corresponen als treballs més convencionals, queden relegades a consideracions menors, equiparant-las a hobbies. I d'aquesta manera encara es precaritzen més perquè no es prenen seriosament. Les/els artistes no són Peter Pan ni Peter Punk, la versió paròdica del personatge. 

A REVEURE, PETER PUNK! reuneix una selecció dels treballs de la Convocatòria d’Arts Visuals Miquel Casablancas 2022 en la modalitat d’obra, una selecció dels dossiers de la resta de modalitats (projecte, mediació i comunicació gràfica) i els projectes dels/les artistes de SAC–FiC Programa de Residències 2021. 

Sant Andreu Contemporani (SAC) és un programa públic dedicat a l’art jove al districte de Sant Andreu, amb el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Articulat al voltant de la Convocatòria d’Arts Visuals Miquel Casablancas, el programa fomenta l’experiència en l’etapa de professionalització artística a través de la producció de projectes expositius i publicacions, residències per a artistes i comissaris, i programació d’activitats. 

Artistes participants:

Obra:

Irene de Andrés / Nora Aurrekoetxea / Alexander Arilla Velázquez / Irati Inoriza / Jorge Isla / Biel Llinàs / Anna Irina Russell / Marta van Tartwijk / Aldo Urbano / Art Builders Group

SAC-FIC residents:

Alexander Arilla Velázquez / Eduard Ruiz / Marta Velasco Velasco

Dossiers:

Projecte:

Anna Fando Morell / Biel Llinàs / Julián Pacomio / Tinta Fina (Núria Inés)

Mediació:

Colectivo Kiltra (Andrea Carrión + Felipe Robles) / Conjuntos Empáticos (Sálvora Feliz + Marta Benito)

Comunicació gràfica:

Diego Calvo Cubero / Jimmy Genovard / Buenu, col·lectiva gràfica

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Capella.

La Capella

Adreça:
C Hospital, 56
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
La Capella
Quan
Des de 08/07/2022 al 28/08/2022

Telèfon

Tel.:
932562044
Tel.:
932562042

You may also be interested in...