Exposició 'Cara a barraca!'

Enrere

Alberto Alejandro Rodríguez, Aya Eliav, Daianna Sierra Camacho, Diego Umbarila Mora, Giuseppe de Bernardi, Sara Santos Herbosa i Mercè Hernández Carbonell

Set artistes, sis orígens, un màster i un espai expositiu que un dia va ser la casa d’algú, un lloc íntim des d’on interpretar el món, un refugi, un cau de relats.

Cara a barraca! mostra desvergonyidament i amb desimboltura una sèrie d’obres desenvolupades des de diverses perspectives. L'exposició condensa imaginaris que s’entrecreuen en l’ara i l’avui; en l'espai privat i públic; en la memòria personal i col·lectiva i en la necessitat inherent de l'art de connectar i comunicar per crear una visió polièdrica de la realitat que ens envolta.

L’expressió popular de cara a barraca indica anar directe al gra, ras i curt. En l’art sovint falta aquesta actitud, el parlar sense embuts. Volem que l’obra s’imposi al discurs, com un cop de puny damunt la taula.

Exposició col·lectiva dels projectes finals del Màster de Producció i Recerca Artística - línia Art i Contextos Intermèdia - de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cultural La Casa Elizalde.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Adreça:
Carrer de València, 302
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural La Casa Elizalde
Quan
Des de 07/06/2023 al 22/07/2023

Telèfon

Tel.:
934880590
Fax:
934875275

You may also be interested in...