Exposició 'Còmic. Somnis i història'

Enrere

El sector del còmic és considerat el novè art i té una llarga tradició en el mercat de l’art.

Aquesta exposició proposa un recorregut per alguns dels millors còmics de la història i aprofundeix en el procés de producció del còmic, des de la conceptualització i el dibuix fins a la impressió final de l’obra.

Aquesta exposició s'acosta al còmic com a eina de pensament i com a mitjà capaç d'intercalar el tall de discontinuïtat en les lògiques de les històries. Al llarg del segle xx i fins a arribar a l'actualitat, el còmic ha constituït un mirall de la realitat capaç de captar els canvis a la societat i els models d'imaginació. Alhora, el còmic també ha estat un incentiu d'aquests canvis i ha aportat anticipacions substantives, com mostra l'aproximació a l'obra d'autors com ara George Herriman, Milton Caniff i Jean Giraud (Moebius) en aquesta exposició.

La mostra inclou obres d'alguns dels persones o còmics més cèlebres, com per exemple  The Yellow Kid, de Richard Felton Outcault,  Little Nemo in Slumberland, de Winsor McCay,  Terry and the Pirates, de Milton Caniff,  Tintín, d'Hergé,  Flash Gordon, d'Alex Raymond,  The Spirit, de Will Eisner,  Sin City, de Frank Miller,  The Amazing Spider-man, de John Romita,  Watchmen, de Dave Gibbons i Alan Moore,  Arzach, de Moebius, i  Corto Maltés, d'Hugo Pratt, entre d'altres. A més, aquestes obres dialoguen amb una selecció d'obres d'autors nacionals.

Horaris

CaixaForum Centre Social i Cultural

Adreça:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
la Font de la Guatlla
Població:
Barcelona
On
CaixaForum Centre Social i Cultural
Quan
Des de 29/09/2022 al 15/01/2023

Telèfon

Informació:
934768600
Informació:
902223040
Fax:
934768635

You may also be interested in...