Exposició Dones que marxen de Clauda Montes

Enrere

L'exposició de "Dones que marxen" de Claudia Montes, co-fundadora de  Vision Itinérante, Claudia Montes és comissària, consultora i productora d'esdeveniments i experiències XR. 

Com a artista visual, crea curtmetratges barrejant la tecnologia analògica i la digital, amb la tècnica d'animació stop motion i l'ús de found footage, per parlar de feminisme i memòria col·lectiva. A més, utilitza materials reciclats i paper japonès per crear sèries de collages analògics amb la dona com a protagonista, així com sobre la cultura japonesa, en la qual està especialitzada.

Va estudiar Arts a l'Escola d'Arts i Disseny de La Massana, on va desenvolupar una passió per l'experimentació tècnica i la naturalesa tàctil de les arts visuals. Després de completar un grau en Realització de Cinema a la Universitat Ramon Llull, es va traslladar a Londres per cursar un màster en Estudis de Mitjans Crítics i Culturals a la Universitat SOAS, on va aprofundir en el seu interès per la intersecció de la tecnologia, els mitjans de comunicació i la societat. La seva fascinació per la cultura japonesa la va portar a especialitzar-se en estudis d'Àsia Oriental a la Universitat de Barcelona. Es va traslladar a Tòquio, on treballa en gestió cultural i comissariat d'art immersiu. 

La seva obra ha estat exposada a Madrid, Barcelona i L'Hospitalet, així com en diversos esdeveniments en línia. Va ser la guanyadora del concurs de disseny Kokeshi de Japan House London el 2020 i va rebre el premi de la secció Short Shorts al Festival de Cinema L'Alternativa el 2021 pel seu curtmetratge Dies Irae.

Pots venir al Punt de Joves les Corts i visitar la exposició!

A càrrec de: Claudia Montes

Pàgina web:  www.claudiamontes.eu

Instagram:  @claudiamontes___

Organitza: Joves de les Corts

Activitat gratuïta. Obert per a totes les persones joves del districte.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Joves de les Corts.
Coordinat per:
Joves de les Corts.
Impulsat per :
Departament de Joventut.

Joves de les Corts

Adreça:
Carrer de Dolors Masferrer i Bosch, 33 - 35
Districte:
Les Corts
Barri:
les Corts
Població:
Barcelona
On
Joves de les Corts
Quan
Des de 03/11/2023 al 30/11/2023

Telèfon

Informació:
932916486
Tel.:
722369557
Tel.:
932916486

You may also be interested in...