Exposició 'El millor disseny de l’any'

Enrere

Una valuosa panoràmica del millor disseny de l’any amb les propostes més destacades en disseny gràfic i comunicació visual, disseny industrial, arquitectura i interiorisme. L’exposició recull els 500 productes i projectes, realitzats per professionals i estudiants, que els jurats dels premis que organitzen les associacions del  FAD (Foment de les Arts i del Disseny) han seleccionat: els Premis ADG Laus de disseny gràfic i comunicació visual d’ ADG-FAD; els Premis ADI d’ ADI-FAD, que engloben els Premis Delta de disseny industrial, les Medalles ADI per a estudiants de disseny i els Premis ADI Cultura per projectes que contribueixen a la cultura del disseny; i els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i els Habitàcola, dirigits a estudiants, d’ ARQUIN-FAD.

Enguany, per descobrir què aporten de nou aquestes propostes la mostra també es podrà recórrer a través de quatre itineraris o recorreguts multidisciplinaris, tres d’ells alineats amb els principis de la Nova Bauhaus Europea i un altre centrat en la innovació tecnològica:

  • Bellesa: propostes que enriqueixen l’experiència estètica i destaquen per les seves qualitats formals, anant més enllà de la seva funció o caràcter instrumental.
  • Sostenibilitat: propostes respectuoses amb l’entorn i la biodiversitat que fomenten la circularitat i la reducció d’emissions contaminants.
  • Inclusivitat: propostes que a través del diàleg entre cultures, disciplines, gèneres i edats fomenten l’accessibilitat i la diversitat.
  • Innovació tecnològica: propostes que indaguen en les possibilitats de la tecnologia, els materials i els nous processos i tècniques de creació.

Una altra de les novetats de l’exposició «El millor disseny de l’any» és que a les visites guiades tradicionals s’hi afegeix una activitat per a que els infants que la visitin en família puguin descobrir, de forma lúdica i a través d’un joc de dinàmica lliure, què és el bon disseny i quins son els valors que el caracteritzen.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.
Organitzat per:
Barcelona Centre de Disseny.

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Des de 03/06/2022 al 28/08/2022

Telèfon

Tel.:
932566700

Lloc web

Web inscripcions:
https://barcelonadesignweek.com

You may also be interested in...