Exposició 'El millor disseny de l’any'

Enrere

Què ha passat en els sectors del disseny i l’arquitectura durant el darrer any? I en el terreny de la creació artística? Quines han estat les propostes més destacades? Què aporten de nou?

«El millor disseny de l’any» és la mostra ineludible per conèixer i entendre quin és l’estat actual del sector del disseny, l’arquitectura i l’art en totes les seves expressions. L’exposició està organitzada pel  FAD  en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona, i recull totes les obres guanyadores i finalistes dels diferents premis atorgats per les associacions del FAD, alguns d’aquests els més longeus i més prestigiosos en les respectives disciplines. Els visitants podran veure de ben a prop els treballs dels Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació, els Premis ADI de disseny industrial i cultura del disseny, els Premis FAD d’Art, els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny.

A l’exposició s’hi podran trobar m és de quatre-centes obres i projectesde professionals i d’estudiants. Tots els treballs exposats han estat prèviament avaluats a través dels criteris de l’excel·lència, la innovació i l’originalitat, per jurats professionals de prestigi a nivell nacional i internacional.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.
Organitzat per:
Barcelona Centre de Disseny.

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Des de 02/06/2021 al 29/08/2021

Telèfon

Tel.:
932566700

Lloc web

Web inscripcions:
https://barcelonadesignweek.com

You may also be interested in...