Exposició 'El que és possible i el que no. ISEA2022 Barcelona a La Capella'

Enrere

Josep Manel Berenguer / Anna Carreras / Roc Parès / Ariadna Parreu / Anna Pascó / Mónica Rikić / Mario Santamaría / Estampa / Yolanda Uriz

El que és possible i el que no és una exposició col·lectiva que posa en relació artistes vinculats a ISEA Barcelona 2022 i artistes procedents de les modalitats d’entorns digitals i investigació de la convocatòria de Barcelona Producció que defineix les programacions de La Capella. En aquest sentit, la mostra encreua uns continguts derivats dels dos eixos principals del centre. D’una banda, reuneix una sèrie d’artistes significatius dins les pràctiques artístiques emergents; de l’altra, afavoreix un intercanvi generacional d’una forta intensitat contextual.

El que és possible i el que no suposa, a més, una posada en crisi de les possibilitats que ens ofereixen els avenços tecnològics. Tot i la seva capacitat per fer possible allò que no ens podíem imaginar fa uns anys, aquesta mateixa disposició, tot sovint, topa amb els seus propis límits. A la vegada, la ciència és capaç d’explorar bé aquests límits i constatar que, en breu, allò que ara mateix no es pot fer sí que es podrà fer.

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Capella.

La Capella

Adreça:
C Hospital, 56
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
La Capella
Quan
Des de 09/06/2022 al 28/08/2022

Telèfon

Tel.:
932562044
Tel.:
932562042

You may also be interested in...