Exposició 'Entranyes'

Enrere

Amb l’impuls d’endinsar-nos en les profunditats, on la matèria no té nom, on abraçar és ser abraçadi, fem un viatge a les entranyes. Volem conspirar entre cossos i territoris, més enllà de les fronteres i categories, per fracturar els binomis ficticis que se’ns han imposat.

Com si es tractessin d’òrgans del cos-territori, dins de cadascuna de les tres cavitats de l’espai expositiu del Centre LGTBI batega un centre nerviós.  

El primer està en disputa directa amb les estructures que poden esdevenir opressores com la raça, el gènere, la propietat i la família.

La segona batega des d’altres indrets: conspira, resa i anuncia altres futurs possibles. 

I la tercera encarna propostes que desafien les categories del discurs científic al voltant d’allò humà, retornant-nos el residu de les seves fissures i trencaments.

Una mostra que parteix de la idea de cos individual i cos col·lectiu i que busca exposar algunes de les lluites de cossos i territoris diversos, amb l’objectiu de trencar, qüestionar i subvertir binomis: natural/artificial, dins/fora, home/dona, individu/col·lectiu, cultura/natura, públic/privat, orgànic/inorgànic, nord/sud, centre/perifèria, nacional/estrangeri, viu/no-viu.

Des d’una perspectiva transfeminista, antiracista i anticolonial, aquesta mostra és un intent d’anar a les entranyes, a l’arrel, a l’os . Amb obres de diferents llenguatges i formats es proposa, d’una banda, fer visibles fronteres que delimiten mons que coexisteixen i, d’altra, enunciar possibles vies de traspassar-les. 

Curadoria i proposta:

H Lukas, Ju Salgueiro, Mar Fabbri i Tau Luna Acosta.

Artistes, investigadoris i activistes convidadis:

Bruna Kury, Efe Ce Ele, iki yos piña narváez, colectivo imagen ensayo, Isaac Ernesto, Linda Porn, Mavi Veloso, Muerte a La Norma, Quimera Rosa, Sami Wasi i Manu Martín Pahde.

Agraïments especials: Julia Pardo i Xeito Fole.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre LGTBI de Barcelona.

Centre LGTBI de Barcelona

Adreça:
Carrer del Comte Borrell, 22
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Població:
Barcelona
On
Centre LGTBI de Barcelona
Quan
Des de 06/02/2023 al 29/04/2023

Telèfon

Tel.:
93 880 51 11

You may also be interested in...