Exposició 'Frida Kahlo, la vida d'un mite'

Enrere

FRIDA KAHLO, LA VIDA D’UN MITE és una biografia immersiva que proposa un viatge a través de la vida d’una de les artistes més influents de tots els temps.

La biografia immersiva de FRIDA KAHLO es presenta sense reproduccions de pintures de l’artista amb la voluntat de fer un pas més en els nous llenguatges immersius. La innovadora proposta explora la biografia d’artista a través de col·leccions de fotografies històriques, pel·lícules originals, entorns digitals, instal·lacions artístiques, objectes de col·leccionista i música de nova creació que reprodueixen els moments més rellevants de la seva vida convidant els visitants a descobrir la increïble història que va construir el mite.

En ple segle XXI, el mite de FRIDA KAHLO és més vigent que mai. La seva vida atrapa, sorprèn i inspira a través d’una biografia que revela a una dona capaç de sobreposar-se a les adversitats gràcies a la seva perseverança, fortalesa, rebel·lia i talent, amb una personalitat irrepetible, avançada al seu temps.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre d'Arts Digitals l'Ideal.

Centre d'Arts Digitals l'Ideal

Adreça:
Carrer del Doctor Trueta, 196*198
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Centre d'Arts Digitals l'Ideal
Quan
Des de 01/12/2021 al 27/02/2022

You may also be interested in...