Exposició 'Subtil. Diàlegs i abstracció'

Enrere

Carolina Guzmán.

“L'art no reprodueix el visible. Fa visible.” Paul Klee.

Subtil és un diàleg estètic entre color i textura, un camí a través dels sentits que busca recrear la sensibilitat, en primer terme, la meva pròpia sensibilitat.

En 1920 Paul Klee va encunyar la frase que obre aquesta exposició, més de cent anys després, una reflexió sobre l'art, tant en les seves expressions sublims com quotidianes, és com fer-nos sensibles al subtil en un món que dia a dia muta a una major virtualitat.

Els diàlegs abstractes comencen en una part del meu interior més visceral que verbal i circulen com a ones expansives... Alhora, dialogo amb la base blanca triada i amb els colors que es presentin, amb el senzill plaer d'imaginar-los dansar junts… Durant el treball les diferents parts de l'obra es debaten en un joc de forces que discorre fins a integrar-se en un tot, en una unitat. En algun moment es precipita l'última pinzellada, el traç que resol. Alhora, comença l'obertura a la multiplicitat de mirades dels quals desitgin entaular un nou diàleg amb l'obra acabada, i així continuar enriquint-la amb l'experiència viva de la seva pròpia sensibilitat.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Espai Antoni Miró Peris.

Espai Antoni Miró Peris

Adreça:
Pl Carme Montoriol, 10
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Camp de l'Arpa del Clot
Població:
Barcelona
On
Espai Antoni Miró Peris
Quan
Des de 10/01/2023 al 17/02/2023

Telèfon

Tel.:
934507013

You may also be interested in...