Exposició 'La façana de la catedral 1408-1913'

Enrere

L’exposició, consagrada al projecte de construcció de la façana neogòtica de la Catedral de Barcelona, obre una finestra al projecte arquitectònic i a la seva part escultòrica, en la que té un pes preponderant la figura d’Agapit Vallmitjana i Barbany (1832-1905).

La mostra proposa descobrir un dels espais arquitectònics i programa iconogràfic més emblemàtics i representatius de la ciutat, situat en un edifici religiós de singular envergadura per al paisatge cultural de casa nostra. Recorrerem una història en la que s’entrellacen el món contemporani i el medieval, la bellesa i la tècnica, el mecenatge i l’art. Alhora, us farà partícips d’episodis concrets que s’escapen dels grans relats, tot posant l’èmfasi en la part humana i les històries personals que configuren els particulars de la història. Es tracta de les “històries singulars” de la Catedral.

Organitzada per la Catedral de Barcelona i el Museu Diocesà de Barcelona, conjuntament amb la Universitat de Barcelona, i inaugurada en el marc de les activitats de l’Any Vallmitjana (2019).

Horaris

Museu Diocesà de Barcelona

Adreça:
Avinguda de la Catedral, 4
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Museu Diocesà de Barcelona
Quan
Acte permanent

Telèfon

Tel.:
93 315 22 13
Tel.:
93 270 10 17

You may also be interested in...